Administratiekantoor Van Boheemen als sponsor in “The Sportlight”

29 maart 2019

Met een dochter op handbal, een zoon op voetbal en een bedrijf dat al bijna 17 jaar in Stompwijk gevestigd is, ontkom je er bijna niet aan, het sponsoren van Stompwijk ’92. En dat doet Jolanda van Boheemen van Administratiekantoor Van Boheemen dan ook al zo’n 15 jaar. “Ik heb zelf ooit nog gehandbald voor HVS, de voorganger van Stompwijk ’92, net als mijn man. Mijn dochter Sanne speelt ook al van jongs af aan handbal en mijn zoon Bart voetbalt hier. Dan is het natuurlijk hartstikke leuk dat je zo’n vereniging kan steunen met een bord langs het veld of als shirt- of balsponsor.”

“Sport is belangrijk, zeker in een dorp. Sporten is gezond uiteraard, maar net zo belangrijk is het sociale aspect. Zo’n vereniging is vaak waar het om draait, de jongeren hebben hier hun vrienden, sport zorgt voor samenhang in een kleine gemeenschap. Stompwijk ’92 is een mooie vereniging. Het is toch uniek dat een sportclub in zo’n klein dorp op vrij hoog niveau kan meekomen.”

“Het sponsoren van deze vereniging past ook bij ons bedrijf. We bestaan dit jaar 20 jaar, waarvan we de afgelopen 17 jaar aan de Dr. Van Noortstraat gevestigd zijn. Met een kantoor waar drie van de vier medewerkers uit Stompwijk komen, is het niet meer dan logisch om initiatieven in ons mooie dorp te steunen.”