Over ons

Administratiekantoor van Boheemen is, opererend vanuit het Groene Hart, een klein, laagdrempelig en professioneel administratiekantoor voor zowel particulieren als ondernemers. Met vestigingen in Leidschendam en Den Haag verzorgt Jolanda van Boheemen met haar team de volledige administratie, of desgewenst, controleren we de door jezelf geboekte administratie.

Van chaos naar inzicht

Het ondernemen is voor Administratiekantoor van Boheemen meer dan alleen cijfers. Invloeden van buitenaf of veranderingen in een bedrijf of de privé-situatie, maken dat de uitkomst van een optelsom nooit vaststaat. Het inzicht geven in wat cijfers doen en het persoonlijke contact zijn dan ook de belangrijkste pijlers van ons administratiekantoor.

Duurzaam ondernemen

Het milieu is de voornaamste reden voor Jolanda van Boheemen om, met haar administratiekantoor, het goede voorbeeld te geven en daar waar mogelijk papierloos te werken. Klanten worden gestimuleerd om – naast het digitaal aanleveren van de administratie – zelf ook papierlozer te gaan werken. Kleine aanpassingen kunnen al tot behoorlijke besparingen leiden, zoals het niet meer printen van bankafschriften en facturen.

Het duurzaam ondernemen is inmiddels bijna door de hele bedrijfsvoering terug te vinden: het papierloos werken, alle lichten en computers uit aan het einde van de dag, zonnepanelen op het dak van het kantoor, dataopslag bij een milieubewust datacenter en de keuze van leveranciers op basis van hun duurzaamheid zijn een aantal voorbeelden hiervan. Ook staat er een elektrische auto op de oprit. We hebben een laadpaal laten plaatsen die met alle pasjes gebruikt kan worden. Dus ook met een elektrische auto ben je bij ons aan het juiste adres.

Erkend leerbedrijf

Ons kantoor is een Erkend Leerbedrijf, want wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een goede aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. Het leren in de praktijk is essentieel om een nieuwe generatie goed voorbereid de arbeidsmarkt te laten betreden. Tegelijkertijd biedt het voor ons administratiekantoor ook toegevoegde waarde doordat we, met de frisse kijk van een stagiair, kritisch blijven kijken naar hoe één en ander is georganiseerd. Een win-winsituatie.

Van chaos naar inzicht, in cijfers en in het hoofd, dat willen wij je bieden.

“We zijn heel bewust bezig met energie. De planeet doet er toe, we moeten met z’n allen wat doen. Daarnaast vormen deze maatregelen ook een kostenbesparing.”
Jolanda van Boheemen

De vijf zekerheden van Administratiekantoor van Boheemen:

Onze persoonlijke benadering: wij denken graag met u mee

}

Inzicht in uw cijfers wanneer u dat wilt, 24/7

Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe.

g

Van volledige administratie tot de controle van de zelfgeboekte administratie.

U levert de losse puzzelstukjes aan, wij zorgen voor de complete puzzel.