Boekhouder Leiden | Van Boheemen, uw Boekhouder Leiden

Bent u op zoek naar een boekhouder in Leiden? Stop dan maar met zoeken, want Van Boheemen is uw boekhouder, vlakbij Leiden.

Uw Boekhouder vlakbij Leiden

Van Boheemen is de partner voor ZZP en MKB in regio Leiden en omstreken als het gaat om een goede boekhouding. Voor veel ondernemers is de boekhouding niet het favoriete onderdeel van de bedrijfsvoering. Vaak wordt het daardoor onoverzichtelijk en dat is zonde. Dat kan u immers geld kosten. Wij zijn hiervoor de aangewezen boekhouder. Leiden, Leidschendam of Den Haag? Dat maakt voor ons niet uit.

Leiden op steenworp afstand

Administratiekantoor van Boheemen heeft een vestiging in Stompwijk, tussen Leiden en Den Haag in eigenlijk. Wij zijn een klein en professioneel boekhoudkantoor. We zitten dan wel niet in Leiden, maar ver weg is het zeker niet. En zeg nou zelf: wat maakt een kwartiertje rijden nu uit voor een goede boekhouder? Bovendien kunt u uw papieren gewoon scannen en mailen en wij doen voor u de rest.

Op de koffie bij uw nieuwe boekhouder?

U bent van harte welkom. Natuurlijk wilt u eerst kennismaken voordat u ons uw administratie in handen geeft. Wij komen overigens ook graag naar uw locatie in Leiden als u dat fijner vindt. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening.

Administratiekantoor Van Boheemen zegt niet voor niets: Heeft u aan boekhouden ook zo de pest? Scannen, mailen en wij doen de rest!

boekhouder Leiden
Uw boekhouder in Leiden regio

De vijf zekerheden van Administratiekantoor van Boheemen:

Onze persoonlijke benadering: wij denken graag met u mee

}

Inzicht in uw cijfers wanneer u dat wilt, 24/7

Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe.

g

Van volledige administratie tot de controle van de zelfgeboekte administratie.

U levert de losse puzzelstukjes aan, wij zorgen voor de complete puzzel.