Boekhouder Den Haag | uw Boekhouder in regio Den Haag

Bent u op zoek naar een boekhouder Den Haag? Stop dan maar met zoeken, want Van Boheemen is uw boekhouder in Den Haag en Leidschendam.

Uw Boekhouder in Den Haag

Of u administratie in een schoenendoos zit, of keurig in mappen, wij nemen u graag de boekhouding uit handen.U kunt uw tijd waarschijnlijk wel beter gebruiken. We hebben 2 locaties in regio Den Haag: 1 in Den Haag en 1 in Leidschendam.

Den Haag als thuisbasis

Administratiekantoor van Boheemen is een klein, professioneel administratiekantoor in Den Haag. Wij zijn de boekhouder voor zowel particulieren als bedrijven in de regio en dat met veel plezier. Ook wanneer u de administratie voor een groot gedeelte zelf doet, kunnen wij een periodieke controle of de aangiftes doen. Wij denken met u mee en passen ons aan aan uw wensen.

Op de koffie bij uw nieuwe boekhouder?

U bent van harte welkom. Natuurlijk wilt u eerst kennismaken voordat u ons uw administratie toevertrouwt. Wij komen overigens ook graag naar u toe. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening. Veel van onze klanten gaan voor het aanleveren van hun administratie niet eens de deur uit,. Zij leveren alles digitaal bij ons aan. Daarom zeggen we bij Administratiekantoor Van Boheemen: Heeft u aan boekhouden ook zo de pest? Scannen, mailen en wij doen de rest!

boekhouder Den Haag
Uw boekhouder in Den Haag

De vijf zekerheden van Administratiekantoor van Boheemen:

Onze persoonlijke benadering: wij denken graag met u mee

}

Inzicht in uw cijfers wanneer u dat wilt, 24/7

Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe.

g

Van volledige administratie tot de controle van de zelfgeboekte administratie.

U levert de losse puzzelstukjes aan, wij zorgen voor de complete puzzel.