Administratiekantoor Leidschendam | uw administratiekantoor

Bent u op zoek naar een bedrijf die voor u de administratie kan verzorgen? Een bedrijf dat uw schoenendoos met bonnetjes ordent tot een keurige administratie? Dan bent u op zoek naar

Van Boheemen, administratiekantoor in Leidschendam

Ook wanneer uw boekhouding goed verzorgd is bent u natuurlijk van harte welkom bij ons administratiekantoor in Leidschendam.  Hoe uw boekhouding er ook uit ziet, Administratiekantoor Van Boheemen neemt u graag administratieve werkzaamheden uit handen. U kunt uw tijd waarschijnlijk wel anders.

Gericht op regio Leidschendam e.o.

Administratiekantoor van Boheemen is een klein, professioneel administratiekantoor Leidschendam en Den Haag. Wij hebben in onze klantenkring zowel particulieren als bedrijven doen daar met veel plezier de administratie / boekhouding voor.  Ook wanneer u de administratie grotendeels zelf doet, kunnen wij een periodieke controle of de aangiftes doen.

Kom eens langs op ons administratiekantoor

U bent van harte welkom. Natuurlijk wilt u eerst kennismaken voordat u ons uw administratie toevertrouwt. Wij komen overigens ook graag naar u toe. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening. Veel van onze klanten gaan voor het aanleveren van hun administratie niet eens de deur uit,. Zij leveren alles digitaal bij ons aan. Daarom zeggen we bij Administratiekantoor Van Boheemen: Heeft u aan boekhouden ook zo de pest? Scannen, mailen en wij doen de rest!

Uw administratiekantoor in Leidschendam

De vijf zekerheden van Administratiekantoor van Boheemen:

Onze persoonlijke benadering: wij denken graag met u mee

}

Inzicht in uw cijfers wanneer u dat wilt, 24/7

Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe.

g

Van volledige administratie tot de controle van de zelfgeboekte administratie.

U levert de losse puzzelstukjes aan, wij zorgen voor de complete puzzel.