Administratiekantoor Leiden | Van Boheemen, uw Administratiekantoor Leiden

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Leiden? Stop dan maar met zoeken, want Van Boheemen is uw administratiekantoor. Leiden is dan wel niet onze vestigingsplaats, maar klanten uit Leiden weten ons inmiddels wel te vinden. Ons kantoor in Stompwijk is immers op een steenworp afstand van Leiden.

Uw administratiekantoor, vlakbij Leiden

Van Boheemen is al jaren dé partner voor ZZP en MKB in regio Leiden en omstreken. Wij toverden al menig schoenendoos met bonnetjes om  in een keurige administratie. Omdat wij weten dat de administratie voor veel ondernemers niet hun favoriete bezigheid is, zijn wij als administratiekantoor het ideale verlengstuk van uw bedrijf. Of u nu gevestigd bent in Leiden, Leidschendam of  Den Haag… Dat maakt niet uit. U hoeft u documenten alleen maar te scannen, mailen en wij doen de rest.

Leiden op steenworp afstand

Administratiekantoor van Boheemen heeft 2 vestigingen: 1 in Stompwijk en 1 in Den Haag. Vanuit Leiden kunt u dus gewoon kiezen wat u het prettigst vindt. Bovendien hoeft u niet vaak bij ons langs, want zoals zojuist al aangegeven, kunt u uw administratie digitaal aanleveren.

Kennismaken met uw administratiekantoor?

U bent van harte welkom. Natuurlijk wilt u eerst kennismaken voordat u ons uw administratie in handen geeft. Wij komen overigens ook graag naar uw locatie in Leiden als u dat fijner vindt. Wij vertellen u graag over onze dienstverlening.

Administratiekantoor Van Boheemen zegt niet voor niets: Heeft u aan boekhouden ook zo de pest? Scannen, mailen en wij doen de rest!

Administratiekantoor Leiden
Uw administratiekantoor in Leiden regio

De vijf zekerheden van Administratiekantoor van Boheemen:

Onze persoonlijke benadering: wij denken graag met u mee

}

Inzicht in uw cijfers wanneer u dat wilt, 24/7

Via de scan-app stuurt u uw losse bonnetjes direct naar ons toe.

g

Van volledige administratie tot de controle van de zelfgeboekte administratie.

U levert de losse puzzelstukjes aan, wij zorgen voor de complete puzzel.