Persoonlijk en direct contact

Administratiekantoor van Boheemen is een klein, professioneel administratiekantoor in Leidschendam en Den Haag met vier medewerkers. Ondernemers en particulieren kunnen bij ons terecht voor het ordenen van hun schoenendoos tot het online boeken van administraties.

Wij werken met een klein team en kennen onze klanten persoonlijk. Zo heeft u  direct contact met de juiste persoon en krijgt u snel antwoord op uw vragen. Wij werken nauw samen met belastingadviseurs zodat u een advies op maat krijgt. Onze medewerkers onderhouden de contacten met de Belastingdienst en verzorgen uw administratie en aangiftes.

Administratiekantoor van Boheemen ondersteunt ondernemers bij de administratieve bedrijfsvoering. Wij kunnen uw volledige boekhouding uit handen nemen, belastingaangiftes doen, uw jaarrekening en accountantsverklaring verzorgen. Wilt u liever zelf uw administratie boeken en deze alleen door ons laten controleren? Dat kan ook. U kiest zelf wat u aan ons wilt uitbesteden en wij leveren voor iedere klant service op maat. Het uitbesteden van uw administratie kan al vanaf € 50,- per maand (excl. btw).