Nieuws

 

14 december 2017

Onlangs zijn we overgestapt op een nieuw boekhoudpakket: Exact Online. Dit pakket biedt veel meer functionaliteiten, waardoor we een nog betere dienstverlening kunnen leveren. Bovendien biedt Exact Online voor u als klant meer mogelijkheden om te zien waar u met uw bedrijf of organisatie staat.

27 november 2017

Eerder dit jaar schreef ik op deze plek een column over medewerkers van de toekomst: stagiairs. Ze zijn jong, leergierig, werpen een frisse blik op je organisatie en je krijgt er nog subsidie voor ook. Deze keer wil ik een lans breken voor het aannemen van juist wat oudere medewerkers.

20 september 2017

Met alle aandacht voor het koningspaar, de glazen koets en welk hoedje door wie gedragen wordt, zou je bijna vergeten waar het op Prinsjesdag om draait: de presentatie van de Miljoenennota. Met het huidige demissionaire kabinet bevatte de begroting dit jaar weinig grote veranderingen en wacht iedereen toch op de plannen van het nieuwe kabinet, waarvan de formatie nabij schijnt te zijn. 

13 juli 2017

Je start een eigen bedrijf en om dit aan de wereld te laten weten komt er een bedrijfslogo, huisstijl en een website. Als dat staat, kan het ondernemen gaan beginnen, kun je aan de slag met het werk waar je zo goed in bent. En voor je het weet ben je, zoals in ons geval, achttien jaar verder.

20 juni 2017

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een marketingplan voor ons kantoor. Tijden veranderen, maar ook als bedrijf maak je ontwikkelingen door. Een goed moment dus om eens in de spiegel te kijken, te bedenken waar we nu staan en waar we in de toekomst naartoe willen.

12 juni 2017

Het succes van nieuwe medewerkers op de arbeidsmarkt begint met stage lopen bij een erkend leerbedrijf tijdens de opleiding. Enerzijds biedt een stagiair toegevoegde waarde voor een bedrijf, want je krijgt er een paar extra handen bij; anderzijds is het voor de stagiair ook een kans om ervaring op te doen en de theorie te leren vertalen naar de praktijk.

17 januari 2017

Jolanda staat in Het Ondernemersbelang met een stuk over DDos aanvallen en hoe Administratiekantoor van Boheemen daarmee omgaat als het gaat om uw boekhouding. Leuk  om eens te lezen en wellicht handig om eens over na te denken.

Het artikel:

13 juli 2016

Deze week heeft de balastingdienst aangegeven dat er een aantal fouten zijn gemaakt. Zo hebben zij ten onrechte betalingsherinneringen verstuurd en hebben zij definitieve toeslagen aan nabestaanden dubbel uitbetaald. 

7 juni 2016

Dat het minimumjeugdloon per 1 juli 2017 mogelijk hoger wordt, betekent niet dat uw organisatie per die datum op kosten gejaagd wordt. Minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft namelijk toegezegd dat er een compensatie komt voor de hogere loonkosten door de stijging van het minimumjeugdloon.

31 maart 2016

Wie tot en met 4 april zijn belastingaangifte indient, krijgt voor 1 juli bericht van de fiscus. Daarmee wordt de zogenoemde garantietermijn met vier dagen verlengd.

6 mei 2015

Ook dit jaar sponsoren wij weer de 3 Molens oefencross.